Speciaal voor peuters en kleuters

Montessorionderwijs is opvoeding en onderwijs volgens de ideologie en werkwijzen van Maria Montessori. Het heeft als doel kinderen een gevoel van onafhankelijkheid, eigenwaarde en vertrouwen in de eigen persoonlijkheid te geven. We zien dit als belangrijke eigenschappen om een snel veranderende samenleving tegemoet te kunnen blijven treden. Kinderen ontwikkelen zich hiermee tot volwassenen die in de 21e eeuw hun bijdrage kunnen leveren.

Dat klinkt leuk, maar wat is het nu precies? De montessorivereniging maakte speciaal voor ouders deze animatiefilm om dat uit te leggen. 

Video Montessori onderwijs

https://youtu.be/0eKOIqWj7K0v

Speciaal voor en peuters en kleuters
Is je kind drie jaar? Dan is het welkom om een keer te komen meelopen op school. Een afspraak maken kan via Hetkoraalharderwijk@stichtingproo.nl.   Zo kun je op een ontspannen manier zien en ervaren of onze school past bij jullie gezin.

Als je kind bijna vier is, kan je kind ‘echt’ komen wennen bij ons op school. Hoe vaak en wanneer kun je samen met de leerkracht van groep 1-2 bepalen. 
Op deze pagina lees je hoe je je kind kunt aanmelden voor onze school.

 

Vanaf januari 2024 hebben wij maandelijks peuterscience! U kunt uw peuter (2,5 jaar tot 5 jaar) aanmelden via: hetkoraalharderwijk@stichtingproo.nl . De ochtend is geheel gratis! U kunt zelf aanwezig blijven bij uw peuter. Vanaf 3,5 jaar mag u uw peuter ook alleen brengen en halen. 

De peuterochtenden zullen op vrijdagochtend gehouden worden van 9:30-10:00 (bij veel aanmeldingen splitsen we in 2 groepen van 45 minuten) op de volgende data: 

  • 26 januari
  • 8 maart 
  • 5 april 
  • 17 mei 
  • 28 juni
  • 5 juli

 

Sociale media

Volg ons voor ons laatste nieuws ook op Facebook.

op Instagram

op LinkedIn