Kinderopvang/VSO/BSO

Kinderopvang

Speelzaal Tamboerijntje

Peuterspeelzaal Tamboerijntje bevindt zich in het zelfde gebouw als Harderwijkse Montessorischool Het Koraal. In het pand van MFC De Bogen aan het Triasplein in de wijk Drielanden. De locatie Tamboerijntje heeft sinds 1 januari 2019 twee groepen. Met ingang van januari 2020 zijn beide groepen alle ochtenden geopend. Hun speeldagen zijn van 8:30 tot en met 12:15.

Doordat de bassischool en peuterspeelzaal in hetzelfde gebouw zitten, kan gemakkelijk onderling contact plaatsvinden. Daardoor verloopt de overstap van peuterspeelzaal naar basisschool gemakkelijker en groeit uw kind langzamerhand naar de basisschool toe. Ook is het handig voor ouders die al oudere kinderen hebben die de basisschool bezoeken.

Voor meer informatie verwijzen wij naar hun website:

https://www.skh-harderwijk.nl/locatie/tamboerijntje/


Buitenschoolse opvang De Kameleon

De Kameleon van ProKino is gevestigd in ons gebouw aan het Triasplein. Als de school uit is kunnen de kinderen naar de gezellige en huiselijke ingerichte ruimte van de BSO. Voor de BSO-kinderen is er een eigen lokaal met leuk speelmateriaal, waaronder lego, poppen, knutselmateriaal en computers. Ook een boekje lezen, een spelletje spelen of lekker naar buiten op het schoolplein zijn mogelijkheden.

Voor meer informatie verwijzen wij naar hun website:

https://www.prokino.nl/kinderopvang/locaties/prokino-de-kameleon

Sociale media

Volg ons voor ons laatste nieuws ook op Facebook.

op Instagram

op LinkedIn